Pidetään yhteyttä

Tennis

Maailmanlistan ykkönen poltti päreensä! – ”Teidän täytyy opetella käyttäytymään”

Tennis
Unsplash

Maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic otti odotetusti voiton Davis Cupissa brittiläistä Cameron Norrieta vastaan. Serbitähti menetti ottelun tuoksinnassa hermonsa häntä voimakkaasti protestoineeseen yleisöön.

Novak Djokovic varmisti Serbialle 2-0 voiton ja hautasi Iso-Britannian toiveet Davis Cupin välieräpaikasta. Djokovic kukisti omassa pelissään Cameron Norrien kahden erän taistelun jälkeen lukemin 6-4, 6-4.

Paikalle saapunut yleisö oli odotetusti voimakkaasti Norrien puolella ja Djokovic sai kuunnella huutelua läpi ottelun. Miehen hermot pettivät, kun hän ei saanut antaa rauhassa pelin jälkeistä haastattelua brittifanien jatkettua elämöintiään.

– Teidän täytyy opetella käyttäytymään ja osoittaa kunnioitusta pelaajia kohtaan, Djokovic sanoi kohdistaen sanansa yleisölle.

– Tukkikaa turpanne ja olkaa hiljaa.

Djokovic otti haastattelussaan kantaa myös pelin aikana tapahtuneeseen häiriköintiin.

– Tuon kaltainen käytös on erittäin alhaista, mutta toisaalta se ei tullut yllätyksenä. Davis Cupissa täytyy varautua kaikkeen.

– On ymmärrettävää, että fanit menevät joskus liian pitkälle ja toisinaan pelaajat saattavat reagoida siihen. Minun puolestani he voivat tehdä mitä tahansa, mutta minä vastaan siihen omalla tavallani.

Lähde: CNN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos