Pidetään yhteyttä

Tennis

Tästäkö syystä tennisässän peli tökkii? – ”Samalle tasolle yltäminen on erittäin vaikeaa”

Carlos Alcaraz
AOP

Carlos Alcaraz lähti kuluvalle kaudelle valtavin odotuksin, mutta tulokset ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa kesän jälkeen. Hallitseva Wimbledon-voittaja on tennislegenda Boris Beckerin mukaan jämähtänyt paikoilleen.

Carlos Alcaraz nousi viime vuonna maailmanlistan ykköseksi vain 19-vuoden ikäisenä. Espanjalaistähti vei Wimbledonin mestaruuden tänä vuonna kaadettuaan turnauksen finaalissa itsensä Novak Djokovicin.

Tämän jälkeen Alcarazin loistavien otteiden uskottiin vain jatkuvan, mutta kesän jälkeen on ollut selkeästi hiljaisempaa. Alcaraz on kärsinyt useita yllättäviä tappioita, eikä vyölle ole kertynyt merkittäviä päänahkoja.

Entinen ruotsalaispelaaja Boris Becker on sitä mieltä, että Alcarazin pelaaminen polkee paikallaan samaan aikaan, kun muut pelaajat ovat jatkaneet kehittymistään.

– Hän pystyi kamppailemaan Djokovicin kanssa maailmanlistan ykköspelaajan asemasta ja viemään Wimbledonin nimiinsä.

– Samalle tasolle yltäminen on erittäin vaikeaa. On erittäin paljon helpompaa pelata yksi hyvä turnaus tai vahva kausi, mutta korkean tason säilyttäminen ei ole niin yksinkertaista.

– Toiset pelaajat ovat oppineet, millä tavalla häntä vastaan tulee pelata. Muut ovat pystyneet kehittämään pelaamistaan toisin kuin Alcaraz.

Lähde: Tennis-Infinity.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos