Pidetään yhteyttä

Tennis

Kotiyleisön suosikki taipui Djokovicille ATP lopputurnauksessa: “Hän tekee minusta paremman pelaajan”

Novak Djokovic voitti Jannik Sinnerin ATP lopputurnauksen finaalissa
AOP

Jannik Sinner joutui taipumaan ATP lopputurnauksen finaalissa Novak Djokovicille erin 6-3, 6-3.

Vaikka Jannik Sinner joutuikin toteamaan Novak Djokovicin ATP lopputurnauksen finaalissa paremmaksi, kaatui kotiyleisönsä edessä pelannut italialaistähti saappaat jalassa. 22-vuotias Sinner oli ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa tappiosta huolimatta iloisen oloisena.

Sinner pelasi turnauksessa puhtaasti aina finaaliin saakka ja kaatoi muun muassa finaalivastuksensa Djokovicinkin kertaalleen matkalla sunnuntain finaaliin.

– Tennis on mielenkiintoista, koska kuten huomaatte, jokainen päivä on erilainen. Joinakin päivinä voitin häntä vastaan. Nyt olosuhteet olivat samat ja häviätkin, Sinner avasi.

Jos Djokovicin turnaus alkoi hieman haparoiden, ei siitä ollut enää viikonlopun semifinaalissa tai finaalissa mitään merkkejä. 24-kertainen Grand Slam -voittaja esiintyi tasaisena ja pelasi parhaimmillaan.

– Mielestäni [Djokovic] pelasi tänään todella, todella hyvin, varsinkin kentän takaosassa.

– Itse en ehkä ollut aivan yhtä terävä kuin aiemmin. Kun tiputat tasoasi aavistuksen maailman parasta pelaajaa vastaan, hän saa eron näyttämään suurelta.

Sinner jakoikin vuolaasti tunnustusta Djokovicille ja käytti tilaisuuden hyväkseen myös oman kehityksensä sekä kauden reflektointiin.

– Minulla riittää vielä parannettavaa, varmasti. Uskon, että hän tekee minusta paremman pelaajan, kuten kaikki muutkin pelaajat, joille hävisin. Minun on nyt tehtävä töitä tämän eteen.

– On paljon positiivisia asioita joita ottaa mukaan. Erityisesti vuoden jälkipuoliskolla olin henkisesti paljon, paljon vahvempi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos