Pidetään yhteyttä

Tennis

ATP lopputurnauksessa luvassa jättiläisten taisto!: “Siitä tulee hyvin henkinen peli”

Carlos Alcaraz
AOP

Vuoden viimeinen miesten tennisturnaus on edennyt semifinaaleihin ja neljä parasta mittelee ATP lopputurnauksen mestaruudesta Italian Torinossa.

Carlos Alcaraz ja Daniil Medvedev etenivät turnauksen “punaisesta lohkosta” jatkoon ja “vihreästä lohkosta” kotiyleisön suosikki Jannik Sinner sekä maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic nappasivat jatkopaikat.

Turnauksen semifinaalit pelataan tänään lauantaina. Medvedev ja Sinner ottelevat ensimmäisestä finaalipaikasta keskenään ja myöhemmin illalla nähdään jättiläisten taisto kun Alcaraz ja Djokovic ottavat yhteen.

Vielä alkuviikosta Alcarazin pelistä paistoi uupumus ja mies myönsikin, että nautinto pelaamiseen oli vielä tuolloin hieman kadoksissa. Loppuviikkoa kohden se näyttäisi kuitenkin löytyneen ja espanjalaisnuorukainen näyttää valmiilta taistelemaan turnauksen voitosta.

– Tämä on vuoden viimeinen turnaus, ja minun on annettava kaikkeni, mies totesi.

Haaste lauantain semifinaaliin tulee kuitenkin olemaan äärimmäisen kova sillä vastassa on 24-kertainen Grand Slam -voittaja Djokovic. Serbialaistähti on tällä kaudella ollut kahdesti kaksikon kolmessa kohtaamisessa parempi.

Wimbledonissa Alcaraz kuitenkin päätti Djokovicin hurjan 34 ottelun voittoputken ja voitti uransa toisen Grand Slam -tittelin.

– Toivottavasti lauantaina nähdään toisto siitä mitä tapahtui Wimbledonissa, Alcaraz ennakoi.

– Yritän löytää parhaan pelini. Siitä tulee hyvin henkinen peli.

Espanjalaistähti toivoo kovaa taistoa lauantai-iltana ja odottaa myös Djokovicin esittävän parastaan.

– Toivon, että Novak pelaa loistavalla tasolla. Hän tietää millaista on pelata näissä hetkissä tällaisissa turnauksissa.

– Juuri nyt uskon, että jos jatkan tällä tasolla, minulla on mahdollisuus voittaa turnaus, Alcaraz totesi itsevarmana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos