Pidetään yhteyttä

Tennis

Venäläistähti aikoo ammentaa inspiraatiota Djokovicista ATP lopputurnauksessa: “Hyvä esimerkki minulle”

Daniil Medvedev eteni ATP lopputurnauksen semifinaaleihin
AOP

Daniil Medvedev selvitti tiensä ensimmäisenä pelaajana ATP lopputurnauksen semifinaaleihin, kun venäläistähti kaatoi Alexander Zverevin keskiviikkona.

Daniil Medvedev on nyt voittanut molemmat alkueräottelunsa ja jäljellä on enää kamppailu Carlos Alcarazia vastaan perjantaina. Vaikka semifinaalipaikka onkin jo varmistunut, ei venäläistähti lähde perjantain otteluun yhtään sen höllemmällä otteella.

– Aion yrittää parhaani Carlosia vastaan. Sillä hetkellä, kun rentoudut ja sanot itsellesi, että ’ehkä tässä ottelussa voin ottaa iisimmin’, voit menettää kaiken rytmin. Sellaista tennis on, venäläistähti tuumi.

Medvedev näki paraatipaikalta, kuinka Novak Djokovic taisteli viime vuonna viimeiseen asti venäläistä vastaan, vaikka serbialainen olikin jo varmistanut paikkansa semifinaaleihin.

– Hän olisi voinut vain todeta, että ‘ihan sama jos häviän ottelun, olen silti jatkossa’. Mutta hän ei tehnyt niin. Minusta se on hyvä esimerkki minulle, että yritän tehdä perjantaina vain parhaani ja yrittää voittaa.

Jatkopaikan kannalta pelissä ei Medvedeville ole panosta, mutta Alcarazille ottelu on äärimmäisen tärkeä. Espanjalaistähti ja Alexander Zverev lähtevät kumpikin alkulohkojen viimeiseen otteluun taskussaan yksi voitto ja yksi tappio.

Selvää on, että Alcaraz lähtee perjantain otteluun siis varmasti sata lasissa.

– Näin hänen ottelunsa tänään Andreyta [Rublev] vastaan ja hän pelasi paljon paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa. Hän teki vähemmän virheitä ja uskomattomia lyöntejä kaukaa. Toivottavasti olen huomenna kunnossa ja valmis taistelemaan, Medvedev ennakoi tulevasta vastustajastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos