Pidetään yhteyttä

Talviurheilu

Ampumahiihtokaunottarelta uskomaton muodonmuutos – Takana uran paras kausi

Suvi Minkkinen
AOP

Ampumahiihtäjä Suvi Minkkinen murtautui mennellä kaudella ampumahiihdon kirkkaimpaan kärkeen. MM-kisoista tuomisina oli huikea kahdeksas sija ja maailmancupissakin nainen paineli 20:n parhaan joukkoon useamman kerran

Loistavana ampujana tunnettu ampumahiihtäjä Suvi Minkkinen päivitteli Instagramissa kuulumisiaan kauden päättymiseen jälkeen. 28-vuotias urheilija vietti uransa parhaan kauden ja sai samalla aikaiseksi myös muunlaista onnistumista. Urheilija nimittäin teki Pro Gradu-tutkielmansa valmiiksi kuluneen kauden aikana.

– Kaudella 2014-2015 jolloin opinnot aloitin, en mahtunut edes ibu-cup joukkueeseen ja kaudella 2022-2023 tein gradun ja otin MM-kisoissa top 10 -sijoituksen. Pystyin siis yhdistämään urheilun ja opinnot ja vielä kehittymäänkin sinä aikana, joten jos joku nuori tai vanhempi sitä miettii niin se todellakin on mahdollista, kirjoitti Minkkinen Instagramissa.

Samoihin aikoihin nainen teki myös ison muodonmuutoksen. Urheilijattaren hiuksista lähti nimittäin kerralla hieman enemmän latvaa. Urheilijan tarkoituksena on lahjoittaa hiukset niitä tarvitseville.

– Kävin nipsasemassa latvoja pois. Nyt ois haluja lahjoittaa tämä letti, eli jos joku siellä ruudun toisella puolella tietää paikan niin vinkkejä otetaan vastaa, kirjoitti Minkkinen.

Jos yllä oleva kuva ei näy, voit käydä katsomassa sen tästä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos