Pidetään yhteyttä

Talviurheilu

Iivon kova kilpakumppani eläkkeelle – MM-kultamitalisti keskittyy lapsiinsa

Hans Christer Holund
AOP

Norjalainen huippuhiihtäjä Hans-Chriter Holund päättää mittavan ja menestyksekkään uransa maastohiihdon parissa. 34-vuotias urheilija aikoo seuraavaksi keskittyä lasten hoitamiseen ja muiden projektien pariin

Maastohiihdon MM-kisoissa aina kovassa lyönnissä norjalainen Hans-Christer Holund päättää uransa maastohiihdon parissa. Neljään arvokisakultaan yltänyt urheilija on ollut viime vuosien arvokisoissa todella kovassa lyönnissä ja huuhtonut mitaleita varsinkin vapaalla hiihtotavalla ja viesteissä.

Holundin uran kruunuksi jäivät henkilökohtaiset maailmanmestaruudet 2019 ja 2021. Tämän lisäksi Holund voitti kaksi kultaa vielä MM-viesteissä.

– Muistan kaikki pienetkin yksityiskohdat urani alkuvaiheilta. Sen, miten paljon minua jännitti silloin ennen startteja. Sen, kuinka ylpeä olin, kun minut valittiin maailmancupiin, ja miten uskomatonta oli nähdä kaikki hiihtotähdet hotellilla samassa ruokapöydässä kanssani.

Holund oli erityisen hyvä vapaalla ja sieltä aukesikin nyt pidemmille matkoille iskun paikka suomalaisille, kuten Iivo Niskaselle ja Remi Lindholmille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos