Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Raidersin huolet jatkuvat – Tähtipelinrakentaja aivotärähdyksen vuoksi sivussa

Jimmy Garoppolo
AOP

Las Vegas Raidersin pelinrakentaja Jimmy Garoppolo on aivotärähdysprotokollassa, jonka myötä hänen osallistumisensa sunnuntaina pelattavaan otteluun Los Angeles Chargersia vastaan on vaarassa.

Las Vegas Raiders taipui sunnuntaina Pittsburgh Steelersille tasaisen väännön jälkeen lukemin 18-23. Tappion lisäksi harmaita hiuksia Raidersille tuottaa ottelun aikana tapahtunut Jimmy Garoppolon loukkaantuminen.

Raidersin valmentaja Josh McDaniels kertoi maanantaina, ettei hän tiennyt, missä tilanteessa loukkaantuminen tapahtui. Garoppolo sai ottelun tuoksinassa useita osumia, kun hänet säkitettiin neljä kertaa.

Garoppolo löi niin ikään päänsä viimeisellä neljänneksellä ikävännäköisesti. Steelersin Minkah Fitzpatrickille tuomittiin rike kyseisessä tilanteessa.

Jos Garoppolo ei pysty pelaamaan, Raiders joutuu turvautumaan 15 vuotta pelanneeseen Brian Hoyeriin tai alokas Aidan O’Connelliin.

McDaniels paljasti, että keskusteluja aloittavasta pelinrakentajasta ei olla vielä aloitettu. Mies painotti samaan hengenvetoon, että päätös tullaan tekemään joukkueen etua ajatellen.

– Teemme ahkerasti töitä parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämiseksi, McDaniels kertoi.

Garoppolo on kärsinyt urallaan lukemattomista vammoista. Vuonna 2018 miehen kausi päättyi polvivammaan ja kaksi vuotta myöhemmin väliin jäi kahdeksan ottelua nilkkavamman takia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos