Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Ronnie O’Sullivan palasi voitokkaasti Kiinaan – Snooker-legenda antoi pokaalinsa pois: “Ei kiinnosta”

Ronnie O'Sullivan
AOP

Ronnie O’Sullivan nappasi neljännen perättäisen Shanghai Masters -voittonsa sunnuntaina, kun snooker-legenda kaatoi turnauksen finaalissa hallitsevan maailmanmestarin Luca Brecelin numeroin 11-9.

Helpolla Ronnie O’Sullivan ei finaalissa päässyt vaan Luca Brecel laittoi lajilegendan tiukoille. Tasaisen väännön jälkeen britti O’Sullivan pääsi kuitenkin nostamaan jälleen kerran pokaalia Shanghaissa.

Pitkään mies ei pokaalista kuitenkaan pitänyt kiinni, sillä britti ilmoitti antavansa sen eteenpäin.

– Annan pokaalin ystävälleni, joka on avaamassa klubin tänne. Se jää siis Kiinaan, O’Sullivan ilmoitti voittonsa jälkeen.

Mies paljastikin, ettei tavallisestikaan säästä pokaaleitaan, vaan antaa ne eteenpäin.

– Annan ne aina pois. Kaverillani Paulilla on yksi ja yhden annoin eräälle lapselle yleisössä, seitsenkertainen snookerin maailmanmestari paljasti.

– Pokaalit eivät oikeastaan kiinnosta minua. Olen myynyt aika monta niistä – en halua, että minulla on mitään muistoesineitä jäljellä, kun olen 70 tai 80-vuotias. Valmistaudun kuolemaan – osa siitä on se, etten halua mitään snooker-kamaa: liivejä, viittoja, se kaikki joutaa pois.

Voittonsa O’Sullivan arvottaa kuitenkin korkealle, vaikkei itse pokaalia liiemmin arvostakaan. Mies kehui finaalivastustajaansa Brecelia ja ylisti tämän otteita.

– En ole yllättynyt, että Luca on pärjännyt niin hyvin kuin hän on pärjännyt. Hän ei ole mikään yllätysmaailmanmestari. Hänellä on uskomaton lahja pelata tätä peliä, O’Sullivan ylisti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos