Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Jenkkifutistähti pidätetty – Sekasortoinen tilanne jatkuu

NFL
Unsplash

NFL-seura Las Vegas Raidersin sopimuspelaaja, Chandler Jones on joutunut ongelmiin virkavallan kanssa. Aiemmin viikolla sekavalla videolla esiintynyt Jones lähteiden mukaan otettu poliisin huostaan.

Chandler Jonesin ongelmat ovat jälleen saaneet jatkoa. Las Vegas Raidersin puolustaja jätettiin hiljattain ulos joukkueen vahvuudesta hänen arvosteltuaan joukkueen johtoportaan tekemiä päätöksiä.

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa kiersi epämääräinen video, jossa Jones esiintyi selvästi järkyttyneenä kyyneleet silmissään. Tämä sai luonnollisesti lajiväen huolestumaan, mutta Jonesin vaikeudet eivät siihen päättyneet.

Mies on otettu MMA Manian saamien tietojen mukaan viranomaisten huostaan. Jonesin pidätyksen syytä ei olla kerrottu julkisuuteen, mutta hyvin asiasta perillä olevat tahot kertovat hänen rikkoneen hänelle asetettua lähestymiskieltomääräystä.

Raiders kommentoi sosiaalisen median tilillään Chandlerin tilannetta.

– Raiders on toiveikas sen suhteen, että Chandler Jones saa tarvitsemaansa hoitoa. Hän, hänen perheensä ja kaikki tilanteeseen liittyvät tahot ovat ajatuksissamme. Koska asia on edennyt viranomaisten käsiteltäväksi, emme tiedota siitä enempää.

Jones on UFC:n raskaassa sarjassa ottelevan Jon Jonesin nuorempi veli. Kummallakin miehistä on ollut ongelmia lain kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos