Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA-tähti hehkuttaa Lionel Messin saapumista kaupunkiin: ”Kuten kaikki tietävät…”

Jimmy Butler
AOP

NBA:n finaalisarja on täydessä käynnissä, jonka myötä Jimmy Butlerin keskittyminen on luonnollisesti täysin Miami Heatin mestaruustaistossa. Joukkueensa supertähdellä oli kuitenkin aikaa ja energiaa kommentoida jalkapallostara Lionel Messin saapumista kaupunkiin.

Miami Heat kärsi NBA:n finaalien kolmannessa ottelussa kirvelevän tappion Denver Nuggetsille. Heatilla on ollut täysi työ Nuggetsin supertähti, Nikola Jokicin pimentämisessä, mutta kaikki on vielä omissa käsissä.

Miamin tähtipelaaja, Jimmy Butler on kiireistään huolimatta ehtinyt seurata myös muita urheilumaailman tapahtumia. Yksi viikon puhutuimmista uutisista on ollut Lionel Messin siirtyminen Inter Miamin väreihin. Tämä ei ole jäänyt myöskään Butlerilta huomaamatta.

Mieheltä kysyttiin, mitä Messin saapuminen MLS:ään tuo mukanaan.

– Paljon hyvää, Butler vastasi.

– Kuten kaikki tietävät, hän on yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Olen todella iloinen Miamin kaupungin puolesta, koska he saavat näin korkean kaliiberin pelaajan joukkueeseensa.

– Nyt kun hän on täällä, olen varma, että jalkapallofanit ympäri maailman matkustavat tänne nähdäkseen hänen pelaavan.

Miami Heatilla on totiset paikat seuraavassa pelissä, jonka se pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä. Butler myöntääkin, että voitto on luonnollisesti ainoa tavoite.

Lähde: The Athletic

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos