Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lionel Messi paljasti, ettei siirtosaaga päättynyt hänen toivomalla tavalla: “Halusin todella palata Barcaan”

Lionel Messi siirtyy Inter Miamiin
AOP

Supertähti Lionel Messin tie vie ensi kaudeksi Pohjois-Amerikan MLS:ään. Kuten Futisfani uutisoi, kertoi mies päätöksestään itse keskiviikkona.

– Olen tehnyt päätöksen, että siirryn Miamiin, Messi kertoi Mundo Deportivon haastattelussa keskiviikkona.

Messin sopimustilanne on pitänyt futisfaneja ympäri maailman varpaillaan jo pitkään. Niin monet fanit, kuin Messi itsekin, elättelivät viimeiseen saakka toivoa Barcelonaan paluusta.

– Halusin todella palata Barcaan, minulla oli se unelma.

– Sen jälkeen, kun olin kokenut sen poistumisen, joka minulla oli Barcelonasta, en halunnut palata takaisin samaan tilanteeseen: odottamaan ja katsomaan, mitä tapahtuisi, tai jättämään tulevaisuuttani jonkun toisen henkilön käsiin.

Jotta varat Messin tuomiseen takaisin Barcelonaan olisi löydetty, olisi seuran pitänyt myydä muita pelaajia ja laskea muiden palkkoja. Sitä ei Messi halunnut.

Mies kertoi, ettei katalonialaisseurasta myöskään koskaan tullut ajoissa virallista kirjallista sopimustarjousta, joten päätös Miamiin lähdöstä syntyi. Pöydällä oli myös posketon tarjous Saudi-Arabiasta, jonka argentiinalaistähti päätti kuitenkin hylätä.

Vaikka Miamin tarjoama sopimus ei ylläkään lähellekään Saudi-Arabiasta tullutta tarjousta, on Pohjois-Amerikan diili sponsori- ja mainossopimusten myötä myös erittäin rahakas.

– Jos kyse olisi ollut rahasta, olisin lähtenyt [Saudi-Arabiaan] tai muualle. Totuus on, että lopullinen päätökseni ei tapahtunut rahan takia, Messi kertoi.

Messi raotti haastattelussa myös, etteivät vuodet Pariisissa olleet kovin ruusuisia ja mies toivoo, että Miamiin siirto tuo perheelle mahdollisuuden nauttia taas päivittäisestä elämästä enemmän.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos