Pidetään yhteyttä

Koripallo

Koripallolegenda LeBron Jamesin poika kiidätettiin sairaalaan – Superlupauksen sydän pysähtyi kesken treenien

Bronny James sai sydänkohtauksen koripallotreeneissä
AOP

Koripallon supertähti LeBron Jamesin poika, Bronny James, on lähteiden mukaan saanut sydänkohtauksen kesken koripalloharjoitusten.

Muun muassa TMZ kertoi tiistaina, että Bronny James oli kiidätetty sairaalaan sydämenpysähdyksen takia kesken koripalloharjoitusten.

– Eilen harjoitellessaan Bronny James sai sydänpysähdyksen. Lääkintähenkilökunta pystyi hoitamaan Bronnya ja viemään hänet sairaalaan. Hänen tilansa on nyt vakaa eikä hän ole enää teho-osastolla. Pyydämme Jamesin perheeltä kunnioitusta ja yksityisyyttä ja päivitämme tiedotusvälineitä, kun lisätietoja on saatavilla, Jamesin perheen tiedottaja kommentoi tilanteesta.

18-vuotias Bronny oli lähteiden mukaan menettänyt tajuntansa yliopistojoukkue USC:n harjoituksissa ja paikalle oli soitettu ambulanssi.

Ambulanssi saapui sireenit soiden paikalle, kun joukkueen lääkärit olivat antaneet Bronnylle ensiapua. Nuori koripallolupaus kiidätettiin sairaalaan jatkohoitoihin.

– LeBron ja Savannah (James) haluavat julkisesti lähettää syvimmät kiitokset ja arvostuksen USC:n lääketieteelliselle ja urheiluhenkilökunnalle heidän uskomattomasta työstään ja omistautumisestaan urheilijoidensa turvallisuudelle, Jamesin perheen tiedotteessa kiiteltiin.

Bronny on yksi koripallomaailman suurimpia lupauksia. Nuorukainen on määrä varata NBA:han ensi kesänä suurten odotusten saattelemana. Nuorukaisen isä LeBron on yksi NBA-historian suurimpia nimiä ja supertähti onkin kertonut monesti haluavansa pelata vielä poikansa kanssa yhdessä NBA:ssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos