Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-tähti avautuu raskaasta pettymyksestään: ”Se oli hyvin stressaava tilanne”

T-Mobile Arena
Unsplash

Pitkän uran vapaaottelun parissa tehnyt Stephen ’’Wonderboy’’ Thompson on jälleen tulessa joulukuun 16. päivänä. Tuolloin jenkkikonkari kohtaa Las Vegasin T-Mobile Arenalla toistaiseksi voittamattoman Shavkat Rakhmonovin.

Heinäkuulle kaavailtu Stephen Thompsonin ja Michel Pereiran välinen kamppailu ei nähnyt koskaan päivänvaloa. Pereira ylitti sallitun painon, jonka takia Thompsonilla oli mahdollisuus kieltäytyä ottelemasta. Niin ’’Wonderboy’’ myös päätti tehdä, silläkin uhalla, että hän tiesi päätöksensä poikivan kritiikkiä.

– Se oli hyvin stressaava tilanne, varsinkin otteluviikolla, Thompson myönsi.

– Hän ei päässyt painoon ja koko viikonloppu meni arvuutellessa. Ottelu järjesteteään, tai sitä ei järjestetä. Lopulta päätin jättää sen väliin. Jossain vaiheessa et vain ole enää henkisesti valmis astumaan kehään, ja halusin puolustaa niitä, jotka pitävät sopimuksista kiinni.

– Tätä on alkanut näkyä lajin parissa aiempaa enemmän. Toivottavasti muutkin uskaltavat tehdä samoin, sillä kaikkien osapuolien on kunnioitettava yhdessä tehtyjä sopimuksia.

Thompsonin ottelutauko ei pääse pettymyksestä huolimatta venymään turhan pitkäksi, sillä hänen on määrä palata tositoimiin joulukuussa. Vastaan asettuu kazakstanilainen Shavkat Rakhmonov.

– Hän on vaarallinen ottelija ja hänellä on mahdollisuudet nousta tulevaisuudessa mestariksi. Juuri tällaista haastetta halusin, Thompson päätti.

Lähde: MiddleEasy

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos