Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Katkeaako Jon Jonesin voittokulku tämän miehen käsittelyssä? – ”Kaikki on mahdollista”

Madison Square Garden
Unsplash

Stipe Miocic ja Jon Jones astuvat oktagoniin marraskuussa tarunhohtoisella New Yorkin Madison Square Gardenilla. Miocicia pidetään ennakkoarvioissa altavastaajana, mutta mies luottaa omien sanojensa mukaan mahdollisuuksiinsa.

UFC-veteraani, Stipe Miocic kärsi edellisessä ottelussaan karun tyrmäystappion Francis Ngannoulle. Moni uskoi jenkkimestarin ripustavan tämän jälkeen hanskat naulaan, mutta Miocic ei ole vielä valmis luopumaan leikistä.

Yhdysvaltalaisen on määrä kohdata seuraavaksi Jon Jones, joka pitää tällä hetkellä raskaan sarjan mestaruusvyötä hallussaan. Jones teki debyyttinsä ylimmässä painoluokassa maaliskuussa, jolloin mies voitti Ciryl Ganen suhteellisen yksipuolisen näytöksen jälkeen.

Jonesia pidetään suurena ennakkosuosikkina myös tulevassa ottelussa, mutta Miocic ei ole huolissaan altavastaajan asemastaan.

– Tässä hommassa on kyse voimasta. Sillä ei ole merkitystä, onko vastassa kovalyöntinen ottelija vai ei. Raskaansarjan ottelijoiden kohdalla paino lyöntien takana ratkaisee. Kaikki on mahdollista, kun otellaan pienillä -hanskoilla, Miocic pohtii.

– Haluan päästä kehään parhaimpien ottelijoiden kanssa, sillä rakastan haasteita. Nautin edelleen ottelemisesta ja pidän hauskaa kehässä. Viimeisin otteluni ei mennyt hyvin, mutta olen valmiina jälleen taistelemaan voitosta.

Lähde: MMA Junkie

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos