Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Tappiokierteessä oleva MMA-legenda myöntää: ”Kun Khabib lopetti, menetin osittain motivaationi”

Tony Ferguson
AOP

MMA-kehien veteraani, Tony Ferguson, 39, myöntää, että hänen motivaationsa kärsi kovan kolauksen Khabib Nurmagomedovin lopetuspäätöksen myötä. Miesten välille viriteltiin useaan kertaan ottelua, joka ei kuitenkaan koskaan toteutunut.

Khabib Nurmagomedov, lopetti vapaaottelu-uransa voittamattomana. Dagestanilaislähtöinen mestari vei kaikki käymänsä kamppailut nimiinsä näytöstyyliin, eikä näyttänyt ikinä joutuneen suurempiin ongelmiin.

Nurmagomedov otteli viimeisen kerran kolme vuotta sitten ottaen 29:n voittonsa Justin Gaethjen kustannuksella. ’’The Eagle’’ lempinimellä tunnettu Nurmagomedov ei ole useista huhuista huolimatta pyörtänyt lopettamispäätöstään, eikä mikään puhu sen puolesta, että niin olisi tapahtumassa myöskään jatkossa.

Tony Ferguson, jonka piti useaan otteeseen nousta häkkiin Nurmagomedovin kanssa, myöntää Daily Mailin mukaan, että venäläisen eläköityminen vaikutti hänen omaan uraansa negatiivisesti. Miehet sopivat ottelusta takavuosina yhteensä viisi kertaa, mutta sille ilmeni jokaisella kerralla esteitä.

– Kun Khabib lopetti, menetin osittain motivaationi. Se oli syvältä, sillä välillemme kaavailun ottelun ympärillä riitti kuhinaa. Kun ottelu ei ikinä toteutunut ja pandemia iski päälle, tunsin olevani hetken aikaa tyhjän päälle. Tiesin kuitenkin, että haluan jatkaa kilpailemista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos