Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-legenda ylistää uskomattomassa tikissä olevaa brassitähteä: ”Hän löytää keinot voittoon”

Alex Pereira, UFC.
AOP

Vapaaottelun kattojärjestö UFC järjesti hienon otteluillan viikonloppuna. Tapahtuman pääotteluna nähtiin Jiri Prochazkan ja Alex Pereiran välinen mittelö. Panoksena oli kevyen raskaansarjan mestaruusvyö. Pereira voitti ottelun tavalla, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Alex Pereira, joka otteli aiemmin keskisarjassa, on noussut onnistuneesti kevyeen raskaaseen sarjaan. Brassitähti hävisi keskisarjan titteliottelun Israel Adesanyalle, jonka jälkeen hän päätti vaihtaa painoluokkaa.

Miehen päätös herätti runsaasti parranpärinää ja hänen mahdollisuuksiaan epäiltiin, mutta niin vain kahdesta ottelusta on tuloksena ollut kaksi voittoa. Viikonloppuna vastaan asettui pitkään sivussa ollut Jiri Prochazka.

Painoluokan entinen valtias, Prochazka, luopui aiemmin vyöstään vakavan loukkaantumisen takia. Prochazkan uskottiin ottavan vyön takaisin, mutta loistavana pystyottelijana tunnettu Pereira lopetti ottelun tyrmäykseen toisessa erässä.

Lajin parissa pitkän uran tehnyt Daniel Cormier oli täysin puulla päähän lyöty Pereiran viimeaikaisesta menestyksestä.

– Hän osaa ajoittaa iskunsa loistavasti ja pystyy selvittämään vaikeudet. Hän löytää keinot voittoon kerta toisensa jälkeen. 11 MMA-ottelun ja seitsemän UFC-kamppailun jälkeen hän on voittanut kaksi titteliä. Tämä on täysin ennennäkemätöntä.

Lähde: Yahoo Sports

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos