Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Onko UFC-legendalla ässä hihassaan? – ”Kaikki on mahdollista”

Tony Ferguson, UFC.
AOP

Tony Ferguson jatkaa edelleen mittavaa MMA-uraansa, vaikka tappioita on viime vuosina kertynyt kovaan tahtiin. Yhdysvaltalaisikoni palaa jälleen muutaman viikon kuluttua tositoimiin, kun vastaan asettuu liverpoolilaistähti Paddy Pimblett.

Tony Ferguson, jota pidettiin aikoinaan yhtenä UFC:n parhaista ottelijoista, on ajautunut viime vuosina syvään kurimukseen. 39-vuotias jenkki saavutti edellisen voittonsa vuonna 2019 kukistettuaan Donald ’’Cowboy’’ Cerronen näytöstyyliin.

Tämän jälkeen tilille on tullut vain tappioita. Justin Gaethjelle kärsitty selkäsauna näytti syösseen Fergusonin alamäkeen, joka ei ole päättynyt edelleenkään. Ferguson on noussut Gaethje-kamppailun jälkeen kehään viidesti häviten Charles Oliveiralle, Beneil Dariushille, Michael Chandlerille, Nate Diazille ja viimeisenä Bobby Greenille.

Pitkästä tappioputkesta huolimatta Ferguson ei ole suostunut ripustamaan hanskoja naulaan. Tänä vuonna jenkkilegendan kohdannut Green kertoo oman mielipiteensä Fergusonin ja Paddy Pimblettin välisestä tulevasta mittelöstä.

– Moni ihminen on toivonut Fergusonin eläköitymistä, mutta hän päättää siitä itse. Olin kehässä hänen kanssaan, joten tiedän, mihin hän kykenee. Vein ottelua selkeästi, mutta hän ei suostunut antamaan periksi. Niin kauan kuin hänellä riittää soturin asennetta, mitä tahansa voi tapahtua. Uskon, että hänellä on mahdollisuudet voittoon, Green kertoi Sherdogin mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos