Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-huippu ylistää tuoretta mestaria: ”Pidän siitä, miten hän kannattelee itseään”

Sean O'Malley
AOP

Viime viikonloppuna UFC:n kääpiösarjan mestariksi kruunattu Sean O’Malley on ottelija, joka jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Lajin kattojärjestön suurimpiin tähtiin kuuluva Kamaru Usman kertoo oman mielipiteensä tuoreesta mestarista.

Pitkään nousua UFC:n huipulle tehnyt Sean O’Malley saavutti viime viikonloppuna supertähden aseman voitettuaan kääpiösarjan titteliottelussa hallitsevan mestarin Aljamain Sterlingin.

Tyylikkäällä tavalla irronnut voitto ei jättänyt selittelyille varaa, jonka myötä O’Malleyn profiili nousi kohinalla uusiin sfääreihin.

Suorapuheisena tunnetun O’Malleyn persoona tai ottelutyyli eivät ole kaikkien mieleen ja mies on saanut runsaasti lokaa niskaansa median välityksellä. UFC:n kovimpiin nimiin lukeutuva Kamaru Usman pitää O’Malleyta kuitenkin piristävänä poikkeuksena.

– O’Malley on yksi niistä ottelijoista, joiden katselemisesta todella nautin. Pidän siitä, miten hän kannattelee itseään.

– Elämme yhteiskunnassa, jossa suosion pitäisi tulla ennen menestystä. Siihen suuntaan olemme menossa. On kuitenkin erittäin harvinaista, että suosiota oikeasti tulee.

– Sean, kuten kaikki tiedämme, on osannut mainostaa itseään. Uskon kuitenkin hänen tekevän sen siksi, että se tuntuu aidolta. Hän tekee asioita, joihin monen on helppo samaistua. Hän tykkää pitää hauskaa ja näyttää sen avoimesti.

Lähde: BJ Penn

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos