Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Ukrainalaisjätti puolustaa vöitään viikonloppuna: ”Hän nyrkkeilee pääsi pyörälle”

Anthony Joshua
AOP

Oleksandr Usyk puolustaa lauantaina Puolassa järjestettävässä nyrkkeilyottelussa vöitään brittiläistä Daniel Duboisia vastaan. Usykin kahdesti kohdannut, ja tälle molemmilla kerroilla taipunut, Anthony Joshua kommentoi tulevaa ottelua.

Oleksandr Usyk astuu ensimmäistä kertaa kehään tämän vuoden puolella viikonloppuna, kun vastaan asettuu lupaava englantilaisottelija, Daniel Dubois.

25-vuotias Dubois on tulevassa ottelussa monen etukäteisarvion mukaan lähes täysin vailla mahdollisuuksia, mutta painoluokan entinen mestari, Usykille vyönsä menettänyt Anthony Joshua, pitää yllätystä mahdollisena.

Hiljattain Robert Heleniuksen kukistanut britti pohjusti tulevaa ottelua Sky Sportsille.

– Totta kai myös Dubois’lla on saumat voittoon. Tehtävä on vaikea, mutta kaikki on mahdollista.

– Usykin kohdalla on niin, ettei hän luota voimaansa hakien tyrmäystä. Hän luottaa taitoonsa, josta syystä häntä on vaikea voittaa. Jos hänelle aukeaa mahdollisuus hän nyrkkeilee pääsi pyörälle.

– Toivotan onnea Duboisille, Don Charlesille (Dubois’n valmentaja) ja brittiläiselle nyrkkeilylle. Saamme mahdollisesti raskaansarjan mestaruusvyön jälleen takaisin maaperällemme.

Dubois’n voitto olisi jättimäinen yllätys, jonka myötä myöhemmälle ajankohdalle kaavailtu Usykin ja Tyson Furyn välinen ottelu olisi vaarassa peruuntua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos