Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

McGregor matkalla kilpailijan leipiin? – ”Hänen ottelutyylinsä sopisi täydellisesti BKFC:n”

Conor McGregor
AOP

Conor McGregorin seuraavasta liikkeestä ei ole edelleenkään varmuutta. Irlantilaisella on voimassa oleva sopimus UFC:n kanssa, mutta tuleva vastustaja on vielä hämärän peitossa. David Feldman haluaisi McGregorin siirtyvän jonain päivänä BKFC-organisaation alaisuuteen.

Conor McGregorin pitkä ottelutauko vain venyy ja venyy entisestään. Entinen kahden painoluokan mestari on ollut sivussa tositoimista yli kahden vuoden ajan, eikä hänen tulevaisuudestaan ole vieläkään minkäänlaisia takeita.

McGregor väläytteli aikaisemmin uransa lopettamisella, mutta on sen jälkeen pyörtänyt puheitaan ja kertonut haluavansa palata tositoimiin jälleen ensi vuoden puolella.

Bare Knuckle Boxing -organisaation pomo David Feldman toivottaa irlantilaisen tervetulleeksi oman promootionsa alaisuuteen.

– Tämän lajin on uskottu syntyneen Irlannissa. McGregor on irlantilainen ja hän on todistanut osaavansa nyrkkeillä. Hänen ottelutyylinsä sopisi täydellisesti BKFC:n. Kaikki haluaisivat nähdä hänet BKFC-kehässä. Tätä aidompaa lajia ei ole olemassakaan, Feldman tuumi MMA Junkien mukaan.

– Hänellä on sopimus UFC:n kanssa, mutta haaveilemme, että hän voi jonain päivänä liittyä tänne. Tällä hetkellä se on pelkkä unelma, mutta toisinaan unelmat käyvät toteen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos