Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Nähdäänkö miljardöörit Elon Musk ja Mark Zuckerberg oikeasti kehässä? – UFC-pomolta selvä näkemys

Dana White

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg sekä Teslan sekä Twitterin omistaja Elon Musk ovat haastaneet toisensa vapaaotteluun. Se nähdäänkö miljardöörejä oikeasti UFC-kehässä ei vielä ole varmaa, joskin vapaaotteluorganisaation pomo, Dana Whitella, oli asiasta selvä näkemys.

UFC-pomo Dana Whiten mukaan kyse ei ole mistään miljardöörien välisestä sanahelinästä, vaan molemmat miehet ovat Whiten mukaan “absoluuttisen tosissaan” ottelusta.

– Puhuin Markin [Zuckerberg] ja Elonin [Musk] kanssa eilen ja he ovat molemmat absoluuttisesti tosissaan tästä.

Kaikki lähti liikkeelle keskiviikkona, kun Zuckerbergin kerrottiin suunnittelevan oman Twitter-versionsa julkaisua.

– Olen valmis vapaaotteluun jos hän on, Musk haastoi.

– Lähetä minulle lokaatio, kuului Zuckerbergin vastaus.

Mikäli miehet todella kehään hyppäävät, voidaan tapahtumasta odottaa ihan kunnon ottelua. Zuckerbergillä on kokemusta jiu-jitsusta ja Muskilla puolestaan muuten kamppailulajeista.

White uskoo, että miljardöörien välinen ottelu saattaisikin olla koko UFC-historian katsotuin taisto ja mies kuvaili sitä “historian isoimmaksi otteluksi”.

Whitella pyöri dollarinkuvat silmissä, kun mies kommentoi mahdollista ottelua TMZ:lle viikonloppuna. Ottelun katseluoikeuden saisi miehen mukaan lunastettua itselleen 100 dollarilla eli noin reilulla 90 eurolla. Tavallisesti UFC-otteluiden katseluoikeudet ovat noin 80 dollarin luokkaa. Whiten mukaan ottelu olisi UFC-historian tuottoisin ja tuotto menisikin hyväntekeväisyyteen.

Molemmat miljardöörit tuntuvat kuitenkin olevan ottelusta tosissaan ja White halukas saamaan sen tapahtumaan, joten miljardöörien kohtaaminen saatetaan tosissaan nähdä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos