Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Vapaaottelumestarin suunnitelmat selvillä: ”Tässä painoluokassa ei ole riittävästi haastetta”

Bellator
AOP

Bellatorin kevyen raskaansarjan mestari, Vadim Nemkov kohtasi perjantaina entisen UFC-ottelijan, Yoel Romeron. Suhteellisen yksipuolinen näytös päättyi venäläisen voittoon, vaikkei tämä pystynytkään tyrmäämään vastustajaansa.

Vapaaotteluorganisaatio Bellator järjesti viime viikonloppuna mielenkiintoisen kamppailun, kun Vadim Nemkov kohtasi lajin takavuosien supertähden Yoel Romeron. Panoksena oli vuodesta 2020 lähtien Nemkovin hallussa ollut kevyen raskaansarjan mestaruusvyö.

Venäläinen kesti ennakkosuosikin paineet ja vei suhteellisen yksipuolisen näytöksen nimiinsä melko vaivattomasti. Romerolla oli omat hetkensä, mutta hän ei pystynyt missään vaiheessa uhkaamaan vastustajansa pistejohtoa.

Nemkov sai perille useita painavia osumia, mutta 46-vuoden iästään huolimatta atleettisessa kunnossa oleva Romero kesti täydet viisi erää pystyssä. Venäläismestari jakoi kehuja vastustajalleen ottelun jälkeen.

– Olin yllättynyt miten kova pää hänellä on. Sain lyötyä useita painavia iskuja hänen suojauksensa läpi, joten oli hieman outoa, ettei hän loukannut itseään. Toisen erän lopulla luulin horjuttaneeni häntä, mutta tajusin nopeasti hänen vain pelleilevän.

Nemkov kertoi myös tulevaisuudensuunnitelmistaan ja toiveistaan vaihtaa painoluokkaa ylemmäs.

– Olen yksi maailman parhaista kevyen raskaansarjan ottelijoista. Tässä painoluokassa ole minulle riittävästi haastetta, joten saatan siirtyä raskaaseen sarjaan.

Lähde: MMA Junkie

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos