Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-mestarilta neuvoja ecuadorilaistähdelle: ”Aina, kun hän pyrkii sulkemaan tilan…”

Aljamain Sterling
AOP

UFC:n kääpiösarjan mestaruusvyötä hallussaan pitävä, Aljamain Sterling ottaa kantaa Marlon Veran ja Henry Cejudon väliseen tulevaan kamppailuun. Sterling pitää Cejudoa taitavampana kahdesta ottelijasta, mutta antaa Veralle omat neuvonsa ottelun voittamiseksi.

Kääpiösarjan mestaruutta kolme kertaa onnistuneesti puolustanut Aljamain Sterling valmistautuu tulevaan otteluunsa Sean O’Malleyta vastaan.

Sterling joutui edellisessä ottelussaan todella tiukoille kehiin pitkän tauon jälkeen palannutta Henry Cejudoa vastaan, mutta nappasi lopulta voiton hajaäänisellä tuomaripäätöksellä.

Cejudo kohtaa tulevassa ottelussaan ecuadorilaisen Marlon Veran. Sterling uskoo Veran pystyvän nappaamaan voiton, jos hän tekee tietyt asiat oikein.

– Sanon tämän aivan kuin olisin Veran valmentaja. Hänen täytyy pystyä pitämään etäisyys kunnossa ja laittaa Henry maksamaan jokaisella kerralla, kun hän yrittää päästä lähelle. Aina, kun hän pyrkii sulkemaan tilan Veran täytyy käyttää kyynärpäitään tai antaa kova polvipotku.

– Hänen täytyy puolustaa tilaansa todella suoraviivaisesti. Henry ei voi otella etäältä, sillä hänellä on lyhyet alligaattorin kädet. Sanoisin, että Henryllä on enemmän työkaluja pakissaan, mutta hän tulee olemaan ongelmissa pienen kokonsa takia.

Lähde: BJ Penn

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos