Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Totetuuko superottelu sittenkään? – ”Hän on ottanut viime aikoina paljon osumia”

Tyson Fury
AOP

Pitkään viritelty superottelu Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin välillä näkee nykyisten suunnitelmien mukaan päivänvalon ensi vuoden helmikuussa. Furyn isä, John Fury myöntää olevansa huolissaan lyhyestä valmistautumisajasta.

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin on ollut jo vuosikausien ajan määrä astua kehään ottelemaan kiistattomasta raskaansarjan mestaruudesta. Suunnitelmat ovat tähän asti aina kariutuneet, mutta tällä kertaa kaksikon ottelu näyttää aiempaa todennäköisemmältä.

Furyn ja Usykin on tarkoitus kohdata toisensa ensi vuoden helmikuussa Saudi-Arabiassa. Englantilaista Furya on pidetty etukäteen lievänä ennakkosuosikkina pienikokoisempaa Usykia vastaan.

Furyn edellinen ottelu Francis Ngannouta vastaan herätti kuitenkin paljon kysymysmerkkejä englantilaisen iskukyvystä. Fury, joka kävi ottelun aikana kertaalleen selällään, ei missään nimessä yltänyt parhaimpaansa.

Brittitähden isä, John Fury kertoo olevansa huolissaan Usykia vastaan järjestettävästä kamppailusta.

– Tyson tarvitsee mielestäni aavistuksen enemmän aikaa saadakseen itsensä kuntoon. Hän on ottanut viime aikoina paljon osumia, joka saattaa vaikuttaa hänen uransa jatkoon. Se on asia, joka huolettaa meitä. Tyson on erinomainen nyrkkeilijä, mutta hänen tulisi joskus ottaa hieman neuvoja vastaan.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos