Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Joutuuko Tyson Fury yllätytetyksi? – ”Francis on paljon vahvempi kuin hän”

Tyson Fury
AOP

Mike Tyson uskoo Francis Ngannoulla olevan täysin realistiset mahdollisuudet kukistaa Tyson Fury tulevassa nyrkkeilyn superottelussa.

Francis Ngannou sai kovan vahvistuksen tiimiinsä, kun nyrkkeilylegenda Mike Tyson liittyi kamerunilaisen harjoitusrinkiin. Ngannoulla on silti edessään kovin mahdollinen haaste, kun hän astelee kehään WBC-liiton hallitsevan mestarin Tyson Furyn kanssa.

Asetelmista tekee entistä haastavamman se tosiasia, että Ngannou ei ole kertaakaan aiemmin otellut ammattilaisena. Furylla on tilillään puolestaan 33 voittoa ja yksi ratkaisematon.

Englantilaisiskijä lähteekin kamppailuun valtavana ennakkosuosikkina, mutta ’’Iron Mike’’ uskoo DAZN:n mukaan yllätyksen mahdollisuuteen.

– Kyseessä olisi viihdemaailman historian suurin yllätys (Ngannoun voitto). En usko, että hän (Fury) saa ottelussa ollenkaan lepoaikaa. Francis on paljon vahvempi kuin hän ja pystyy liikuttamaan häntä ympäri kehää. Olen todella innoissani, enkä malta odottaa ensimmäisen kongin soimista.

Tulevasta ottelusta on lupa odottaa, mitä tahansa, mutta Tysonin sanojen mukaan Ngannoun voitto olisi shokeeraava lopputulos. Fury on osoittanut urallaan pystyvänsä toipumaan hurjista iskuista ja kääntämään vaikeatkin kamppailut omaksi edukseen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos