Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Voittamaton UFC-tähti kohtaa kokeneen kehäraakin: ”Tulee viemään ottelun äärimmäisyyksiin”

Paddy Pimblett
AOP

Paddy Pimblett palaa kehiin joulukuussa, jolloin hänen on tarkoitus kohdata pitkän linjan veteraani, Tony Ferguson. Kyseinen ’’match-up’’ on herättänyt jokin verran ihmetystä. Nyt oman mielipiteensä lataa UFC:n Hall of Fameen kuuluva Michael Bisping.

Hurjassa nosteessa oleva Paddy ’’The Baddy’’ Pimblett nousee pitkän tauon jälkeen oktagoniin joulukuun puolivälissä. Liverpoolilaisottelija nähtiin edellisen kerran tositoimissa viime vuoden joulukuussa, jolloin hän otti voiton Jared Gordonista.

Pimblett meni kamppailun jälkeen nilkkaleikkaukseen, jonka myötä hänen kuntoutumisensa on vaatinut pitkän ajan. Nyt miehen paluu kuitenkin lähenee ja seuraavassa ottelussa vastaan asettuu Tony Ferguson. Kokeneen jenkin mahdollisuuksia on pidetty etukäteen suhteellisen pieninä, mutta lajilegenda, Michael Bisping pitää tätä BJ Pennin mukaan edelleen vaarallisena ottelijana.

– Ihmiset ovat puhuneet paljon kuraa tästä ottelusta, enkä oikein ymmärrä sitä. Pimblettin täytyy tulla takaisin ja saada vastaansa uskottava vastustaja. Ferguson on hurja k-pää. Niin yksinkertaista se on. Hän tulee viemään ottelun äärimmäisyyksiin, eikä ikinä luovuta.

– Ferguson täytyy pysäyttää, muuten hän ei lopeta. On selvää, että hän on ottanut uransa varrella paljon osumaa, mutta hänellä on myös runsaasti kokemusta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos