Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Joshuan ja Heleniuksen välisen ottelun jälkipuinti jatkuu! – ”Hän otteli kuin amatööri”

Robert Helenius (vas.), Anthony Joshua.
AOP

Robert Helenius ei pystynyt yllättämään Anthony Joshuaa viime viikonloppuna käydyssä raskaansarjan huippukamppailussa. Suomalaisiskijä antoi kuitenkin yllättävänkin kovan vastuksen britille. Entinen nyrkkeilyhuippu, Carl Froch piti Joshuan suoritusta ala-arvoisena.

Dillian Whyten tilalle pikahälytyksellä saapunut Robert Helenius ei kyennyt horjuttamaan Anthony Joshuaa viime viikonloppuna. Porvoolainen pysyi kuitenkin pystyssä seitsemän erää entistä maailmanmestaria vastaan ja osoitti, että annettavaa vielä riittää.

Lajin ehdottomiin huippuihin kuuluva Joshua sai tehdä täyden päivätyön voittonsa eteen, mutta onnistui lopulta tyrmäämään vastustajansa.

Ylemmässä keskisarjassa kolmen eri liiton mestaruusvyötä hallussaan pitänyt Carl Froch oli suhteellisen pettynyt näkemäänsä.

– Tämä oli Joshualta täysin keskinkertainen suoritus. Hän sai toki työnsä tehdyksi tyrmäämällä Heleniuksen, mutta se johtui enemmänkin vastustajan väsymisestä. Helenius oli otellut viikkoa aikaisemmin. Tämä oli huono esitys Joshualta, eikä Helenius tarjonnut hänelle juuri minkäänlaista haastetta.

– Joshua näytti erittäin aralta ja ajoittain siltä, ettei hän olisi halunnut olla kehässä lainkaan. En todellakaan usko, että hän on valmis kohtaamaan Wilderiä (Deontay). ’’AJ’’ otteli kuin amatööri.

Lähde: The Independent

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos