Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Entinen UFC-mörkö valmistautuu Furyn kohtaamiseen: ”Pyrin varautumaan kaikkeen”

Francis Ngannou
AOP

Francis Ngannoulla on edessään hurja testi ensi viikonloppuna. Ensimmäistä kertaa ammattilaisena nyrkkeilevä kamerunilainen kohtaa WBC:n mestaruusvyötä hallussaan pitävän Tyson Furyn. Ngannou uskoo pystyvänsä horjuttamaan englantilaisjättiä.

Saudi-Arabian Riadissa nähdään ensi viikonloppuna kahden jättiläisen kohtaaminen, kun Francis Ngannou ja Tyson Fury nousevat kehään. MMA-taustainen Ngannou, joka on entinen UFC:n raskaansarjan mestari, tutustui nyrkkeilyyn vasta myöhemmällä iällä.

Fury on taas nyrkkeillyt koko ikänsä ja kohdannut useita lajin huippunimiä. Hurjasta lyöntivoimastaan tunnettu Ngannou lähtee otteluun selvänä altavastaajana, mutta mies luottaa omien sanojensa mukaan saumoihinsa.

– Kaikki on mahdollista. Sieltä, missä tulen, kukaan ei koskaan uskonut mahdollisuuksiini. Kaikki ajattelivat, että olin hullu, kun aloitin nyrkkeilyn 22-vuotiaana.

– Äitini oli tukenani, mutta hänkin toivoi, että luopuisin aikeistani. Saan kuitenkin luottamusta siitä, että pystyin todistamaan kaikkien ennakko-olettamukset vääriksi.

– En halua luvata, että voitan tyrmäyksellä, sillä minun on pysyttävä keskittyneenä. Fury esittää median edessä hölmöä, mutta hän on älykäs. Tiedän, että minulla on edessäni vaikea ottelu, joten pyrin varautumaan kaikkeen.

Lähde: Boxing Scene

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos