Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-tähdellä viimeinen tilaisuus? – ”En nauti siitä, että minut on laitettu tähän tilanteeseen”

Kamaru Usman
AOP

UFC:n mestaruusvyötä pitkään hallussaan pitänyt Kamaru Usman joutuu viikonloppuna hurjaan haasteeseen, kun vastaan asettuu toistaiseksi voittamaton Khamzat Chimaev. Usman tiedostaa tulevan vastustajansa laadun.

Tyron Woodleyn pitkän valtakauden vuonna 2019 päättänyt Kamaru Usman puolusti välisarjan mestaruusvyötä onnistuneesti peräti viisi kertaa. Leon Edwards kuitenkin shokeerasi vapaaottelumaailmaa tyrmäämällä Usmanin viime vuoden elokuussa.

Miesten välillä nähtiin uusintaottelu kuluvan kalenterivuoden keväällä, jonka Edwards vei jälleen nimiinsä tuomaripäätöksellä. Nyt Usmanille tarjoutuu loistava tilaisuus palata voittokantaan, kun hänet nimettiin pikaisella hälytyksellä tulevan UFC 294:n toiseen pääotteluun Khamzat Chimaevin vastustajaksi.

Voitto Chimaevista nostaisi Usmanin osakkeita kertaheitolla, mutta toistaiseksi voittamaton Chimaev asettaa äärettömän kovan haasteen. Usman kertoo osanneensa odottaa ottelua, mutta paljastaa toivoneensa erilaisia olosuhteita.

– En nauti siitä, että minut on laitettu tähän tilanteeseen, sillä tästä ottelusta puhuttiin pitkään.

– Hän on loistava ottelija, joka on otellut samassa painoluokassa kanssani. Sanoin aiemmin olevani valmis, mutta hänellä oli painon kanssa ongelmia ja UFC:llä oli muita suunnitelmia. Hän on erittäin lahjakas ja hänessä on jotain erityistä.

Lähde: MMA Fighting

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos