Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-tähden ura jatkumassa tappiosta huolimatta: ”En aio lopettaa tällä tavalla”

Kamaru Usman
AOP

Kamaru Usman ja Khamzat Chimaev ottivat yhteen viikonloppuna käydyn UFC 294:n toisessa pääottelussa. Nigerialaistähti joutui pettymään kolmieräisen taiston jälkeen, kun Chimaev pääsi nostamaan kätensä ilmaan voiton merkiksi.

Paulo Costa loukkaantui, jonka myötä Khamzat Chimaeville jouduttiin etsimään nopealla aikataululla uutta vastustajaa. Kamaru Usman, jolla oli allaan kaksi tappiota Leon Edwardsia vastaan, tarttui täkyyn pikahälytyksellä.

Nigerialainen pystyi antamaan kelpo vastuksen Chimaeville, mutta joutui lopulta pettymään kärsittyään tappion tuomaripäätöksellä. Usman vakuutteli tappion jälkeen, että ura on kaikesta huolimatta jatkumassa. Mies kertasi myös, mikä meni pieleen Chimaevia vastaan.

– Tein suuren virhearvion ja aloitin ottelun liian hitaasti. On olemassa suuri ero kolmi- ja viisieräisten otteluiden välillä. Kolmieräisissä otteluissa ei ole tarpeeksi aikaa nousta mukaan, jos on aloittanut hitaasti. Olen erittäin pettynyt, mutta uskon, että olisin voittanut hänet viidessä erässä.

– Minun on alettava jälleen luottamaan omiin kykyihini. Vaikeuksien jälkeen on helppo alkaa epäilemään itseään, mutta minun on pysyttävä luottavaisena. Haluan edelleen taistella mestaruusvyöstä, enkä aio lopettaa tällä tavalla.

Lähde: MiddleEasy

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos