Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Daniel Cormier ennakkoi UFC 294:n pääottelua: ”En usko niin tapahtuvan toista kertaa”

Alexander Volkanovski (vas.) ja Islam Makhachev.
AOP

UFC 294-tapahtuman pääotteluna nähdään hyvin mielenkiintoinen kamppailu, kun Islam Makhachev ja Alexander Volkanovski asettuvat vastakkain. Daniel Cormier uskoo, että venäläismestari ei lähde toista kertaa löysin rantein Volkanovskia vastaan.

Pitkään viritelty uusintaottelu Charles Oliveiran ja Islam Makhachevin välille jäi toistaiseksi toteutumatta brasilialaisen jouduttua vetäytymään loukkaantumisen takia. Oliveiralle pettymys on luonnollisesti kova, mutta UFC-fanien kannalta tilanteeseen löydettiin hyvä ratkaisu.

Pikahälytyksellä Makhachevin kanssa kehään nousee Alexander Volkanovski, joka pysyi hyvin venäläisen kyydissä miesten ensimmäisessä kohtaamisessa. Höyhensarjan mestaruusvyötä hallussaan pitävä Volkanovski hävisi ottelun tuomaripäätöksellä, mutta voi olla ylpeä suorituksestaan.

Entinen kevyen raskaan sarjan mestari, Daniel Cormier uskoo, että Makhachev on tällä kertaa varovaisempi tulevan vastustajansa kanssa.

– Volkanovski on ollut omalla tasollaan höyhensarjassa ja hänellä oli paljon hyviä hetkiä Makhachevia vastaan käydyssä ottelussa. Uskon, että hän lähtee luottavaisin mielin toiseen kamppailuun.

– Islam aloitti Volkanovksia vastaan todella aggressiivisesti ja kaikki hänet tuntevat tietävät, että se ei ole hänen tapaistaan. Hän lähti kamppailuun takki auki, mutta en usko niin tapahtuvan toista kertaa.

Lähde: Yahoo Sports

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos