Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Yllättävä seuravalinta! – FC Barcelonan legenda jatkaa huikeaa peliuraansa!

Andres Iniesta
AOP

FC Barcelonan entinen keskikentän maestro, Andres Iniesta on löytänyt itselleen uuden seuran. Espanjalaislegenda jättää Japanin liigassa pelaavan Vissel Koben ja siirtyy Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien liigan Emirates Clubiin.

Andres Iniesta jätti Japanin liigaa pelaavan Vissel Koben heinäkuun alussa maan pääsarjan ollessa vielä käynnissä. 39-vuotias pelaajalegenda ehti pelata seuran paidassa yhteensä 134 ottelua voittaen muun muassa Japanin Cupin ja Super Cupiin.

Nyt edessä on jälleen uudet haasteet, kun Iniesta siirtyy BBC:n mukaan Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa pelaavaan Emirates Clubiin. Piskuinen seura nousi maan pääsarjatasolle viime kaudeksi ja joukkueen tärkein tavoite on säilyttää sarjapaikka Iniestan avulla.

Ennen siirtymistään Japaniin Iniesta ehti pelata 22 vuoden ajan FC Barcelonassa, jossa vyölle kertyi yhteensä 674 ottelua. Palkintokaappiin kilahti myös mukavasti täytettä, sillä Iniesta voitti Barcelonassa 32 pystiä.

Iniesta oli vuosien ajan tärkeä osa myös Espanjan maajoukkuetta. Mies voitti La Rojan paidassa kaksi Euroopan mestaruutta (2008, 2012) ja yhden maailmanmestauuden (2010).

Emirates Club aloittaa kautensa 19. elokuuta ottelulla Al-Walslia vastaan. Iniestan vertaansa vailla oleva peliura on tuolloin saamassa jatkoa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos