Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Käsittämätön hintalappu! – Vaihtaako PSG:n loukkaantumisherkkä supertähti maisemaa?

Neymar Jr
AOP

Paris Saint-Germain vaikuttaa olevan valmis tekemään Neymar Juniorilla kauppaa. Brassitähden ei kuitenkaan uskota siirtyvän muualle ilman järisyttävää siirtokorvausta.

Neymarin Jr:a on linkitetty tämän kesän aikana FC Barcelonaan, mutta paluuta Kataloniaan ei pidetä kovinkaan todennäköisenä vaihtoehtona. Esiin on nostettu myös mahdollisuus miehen siirtymisestä MLS:ään tai Saudi-Arabian liigaan, mutta toistaiseksi pallotaiturin ensi kauden työnantaja on täysi arvoitus.

Paris Saint-Germainin kerrotaan kuitenkin pitävän hoksottimet avoinna mahdollisten tarjousten varalta. Yhtenä vaihtoehtona pidetään lainadiiliä, johon olisi sisällytetty osto-optio. Tämä voisi tulla Barcelonan kohdalla kyseeseen, sillä Neymarin suoraan ostoon katalonialaisseuralla ei ole varaa.

Espanjalaisjulkaisu Diario AS kertoo, että PSG on lätkäissyt Neymarille peräti 150 miljoonan euron hintalapun. Summa on todella korkea 31-vuotiaasta pelaajasta, joka on viettänyt viime vuosien aikana pitkiä jaksoja sairastuvan puolella.

Todennäköisesti kyseessä on PSG:n temppu katsoa kuinka paljon Neymarista kiinnostuneet seurat ovat valmiita maksamaan, mutta kyseistä summaa ei tule yksikään seura lyömään pöytään. Saudi-Arabian mahtiseurat kuitenkin seuraavat tilannetta tarkasti, joten mitä tahansa saattaa tapahtua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos