Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Diego Simeone kieltäytyi jättimäisestä tarjouksesta! – ”En harkitsisi uudelleen”

Diego Simeone
AOP

Diego Simeone jatkaa Atletico Madridin peräsimessä. Argentiinalaisen kerrotaan hylänneen Saudi-Arabiasta tulleen jättimäisen sopimustarjouksen jatkaakseen ansiokasta työtään Metropolitanolla.

Atletico Madridin käskyttäjä, Diego Simeone on Euroopan parhaiten palkattu manageri 20 miljoonan euron vuosiansioillaan. Tästä huolimatta argentiinalainen on ollut usean vuoden ajan huhujen kohteena ja hänen on uskottu kaipaavan maisemanvaihdosta.

Simeone vastaanotti kesän aikana ruhtinaallisen tarjouksen Saudi-Arabiasta, mutta päätti kuitenkin kieltäytyä. Mies kommentoi päätöstään Football Espanan mukaan seuraavasti.

– Totuus on se, että olen erittäin tyytyväinen jatkaessani Atleticossa. Ymmärän kuitenkin, että Saudi-Arabian vetovoima kasvaa ja he pyrkivät hankkimaan kovia nimiä. En silti harkitsisi uudelleen, vaikka he korottaisivat tarjousta.

Simeone ei myöskään suoranaisesti niellyt väitettä siitä, että useat huippupelaajat siirtyvät Lähi-Itään ’’uusien kokemusten’’ takia.

– Kaikesta rakkaudesta ja intohimosta huolimatta tämä on kuitenkin työ. Jos joku väittää siirtyvänsä (Saudi-Arabiaan) uusien haasteiden takia… se on heidän asiansa.

Vuonna 2011 Atleticon peräsimeen saapuneen Simeonen nykyinen sopimus on päättymässä alkavan kauden jälkeen. Kaiken nähneen argentiinalaisen sitoutumista seuraan ei voi muuta kuin ihailla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos