Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Suomelle myrskyvaroitus historialliseen otteluun! – ”Olemme valmiita”

Robert Page, päävalmentaja, Wales.
AOP

Suomella on tänään illalla edessään yksi lähihistorian suurimmista peleistään, kun joukkue matkaa Cardiffille Walesin vieraaksi. Illan ottelussa riittää toden teolla panosta, mutta haaste on luonnollisesti äärimmäisen kova.

Markku Kanervan valmentama Suomi ei onnistunut selvittämään tietään kesän EM-turnaukseen suoraan karsintojen kautta. Kisoihin on kuitenkin vielä mahdollista päästä, sillä Huuhkajien tie jatkui Nations Leaguessa nähtyjen hyvien otteiden perusteella jatkokarsintoihin.

Suomen vastustajaksi valikoitui Wales, joka joutui niin ikään pettymään omassa karsintalohkossaan. Huuhkajilla on tänään pakkovoiton paikka, jos joukkue haluaa osallistua kesällä Saksassa pelattavaan EM-turnaukseen.

Illan pelin jälkeen tiedossa on tosin vielä ’’finaali’’, mutta tappioon ei siis missään nimessä ole varaa.

Suomi tietää omat aseensa illan peliin, mutta Walesin päävalmentaja Robert Page luottaa oman joukkueensa iskukykyyn.

– Kaikki on vielä täysin auki, mutta olemme valmiita. Joukkueessa vallitsee rauhallinen tunnelma, mutta ei siksi, että pitäisimme tätä peliä itsestäänselvyytenä. Olemme vahvassa iskussa ja lähes kaikki pelaajamme nauttivat vastuusta joukkueissaan. Harjoituksemme ovat sujuneet hyvin. Olemme rauhallisia, mutta emme väheksy haastetta.

Lähde: BBC

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos