Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigalegenda ohjeistaa vanhaa seuraansa! – Lisää kokemusta Stamford Bridgelle?

Jalkapallo
Pexels

Chelsea on viime vuosina kalistellut runsaasti sapeliaan siirtomarkkinoilla. Lontoolaisjoukkueen uskotaan jälleen laittavan rahaa palamaan kesän aikana. Asiantuntija Joe Cole uskoo tietävänsä taktiikan, joka auttaisi hänen entistä joukkuettaan.

Chelsea on viime vuosien aikana mällännyt valtavat summat uusiin pelaajiin, mutta tulokset ovat jääneet laihoiksi. Länsi-Lontoossa lähdettiin pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen kovin odotuksin uudelle sesongille, mutta tutut ongelmat ovat jälleen nostaneet päätään.

Tehottomuus maalipaikoissa sekä hatara oman pään puolustaminen ovat omalta osaltaan aiheuttaneet sen, että joukkue on pudonnut sarjan keskikastiin. Suhteellisen kokemattomalla rungolla operoiva Chelsea ei vain tunnu tällä hetkellä löytävän keinoja isojen otteluiden voittamiseen.

Pitkällä peliurallaan myös Chelsean paitaa kantanut Joe Cole nostaa joukkueen ongelmat esiin ja ehdottaa mielenkiintoista ratkaisua.

– Onko Luka Modricin diili (Real Madridin kanssa) päättymässä? Ehkä hän haluaisi pelata kauden verran Valioliigassa. Katsokaa, kuinka paljon hän on auttanut Camavingaa (Eduardo), Tchouamenia (Aurelien) ja Valverdea (Federico).

– Entä Toni Kroos, joka on 34-vuotias. Ehkä hän olisi valmis auttamaan tätä kokematonta joukkuetta.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos