Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lukas Hradeckyn seuratoveri lähtökuopissa? – ”Puhetta riittää aina kohdallani”

Alejandro Grimaldo.
AOP

Alejandro Grimaldon on uskottu vaihtavan ensi kaudeksi työpaikkaa. Bayer Leverkusenia edustava espanjalaisväkkärä on ollut yksi Bundesliigan näkyvimmistä pelaajista tällä kaudella.

Säkenöivää kautta pelaava Bayer Leverkusen on matkalla kohti Saksan mestaruutta. Xabi Alonso on onnistunut piiskaamaan suhteellisen kokemattoman joukkueen hurjaan iskuun ja sarjan kestomenestyjät, kuten Borussia Dortmund ja Bayern München ovat jäämässä nuolemaan näppejään.

Näin ollen suomalaisvahti Lukas Hradecky on pääsemässä nostamaan Bundesliigan pystiä ensimmäistä kertaa urallaan. 12 nollapeliä pelannut Hradecky on pelannut jälleen vakuuttavan kauden, mutta tällä sesongilla tukea on tullut aiempaa paremmin myös puolustuslinjalta.

Laitapakin tontilla häärivä Alejandro Grimaldo on ollut yksi Leverkusenin tasaisimmista suorittajista, jonka myötä häntä on linkitetty kesällä moneen jättiseuraan.

Grimaldo lyö kuitenkin siirtohuhuille stopin ja kertoo aikovansa jatkaa nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

– Puhetta riittää aina kohdallani. Joka kesä vaikuttaa, että olen siirtymässä jonnekin, mutta keskityn vain Leverkuseniin. Tällä kaudella olemme olleet menestyksekkäitä. Haluan saavuttaa pokaaleita joukkueen kanssa ja saada paikan Espanjan EM-ryhmässä.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos