Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Serie A:n jättiseura pyrkii vahvistumaan Italian maajoukkuehyökkääjällä!

Domenico Berardi
AOP

Domenico Berardi on mahdollisesti vaihtamassa seuraa tammikuussa. Sassuoloa lähes koko uransa ajan edustanut laitahyökkääjä on edelleen sitkeästi Juventuksen tutkassa.

Sassuolossa lähes kansallissankarin asemaan noussut Domenico Berardi saattaa jättää seuran.

Juonikas laitahyökkääjä oli kesällä lähellä siirtyä Juventukseen, mutta Sassuolo ei lopulta päästänyt supertähteään lähtemään.

Ei edes, vaikka mies yritti pakottaa siirtoaan läpi.

Berardi asetettiin Serie A:n ensimmäisten kierrosten ajaksi sivuun joukkueen vahvuudesta, mutta palattuaan hän on ollut jälleen oma itsensä. Tehoja on syntynyt mukavaan tahtiin, sillä Berardi on nakuttanut 10 liigapeliin viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Juniori-ikäisestä lähtien Sassuoloa edustanut Berardi, 29, on aina edustanut joukkuetta kahta Juventuksessa vietettyä lainajaksoa lukuun ottamatta. Torinossa haaveillaan miehen hankkimisesta pysyvällä siirrolla, siitäkin huolimatta, että edellisellä kerralla joukkueen jättämä tarjous lensi Sassuolon toimistolla kaaressa roskakoriin.

Italian maajoukkueessa 27 A-maaottelua pelannut Berardi nähdään todellisena täsmähankintana, jonka myötä Bianconeri on valmis lyömään uudelleen rahaa pöytään.

Berardin markkina-arvo on Transfermarktin viimeisimmän arvion mukaan 20 miljoonaa euroa, eikä Sassuolon uskota kuuntelevan ainakaan tätä pienempiä tarjouksia.

Lähde: The Cult of Calcio

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos