Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Juventus ja Inter apajilla! – Mitä tekee espanjalaistähti?

Thiago Alcantara, Liverpool.
AOP

Liverpoolin kokeneempaan osastoon kuuluva Thiago Alcantara on mahdollisesti jatkamassa peliuraansa muualla. Pelaajan sopimus on päättymässä ensi kesäkuussa, eikä jatkosta ole minkäänlaisia takeita.

Entinen Bayern München- ja Barcelona-tähti, Thiago Alcantara on urallaan uudessa tilanteessa. Ikääntyvä espanjalainen ei ole pitkään aikaan ollut nuoruusvuosiensa kaltaisessa vireessä, jonka lisäksi vakavat loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen aikaansa Liverpoolissa.

Thiago siirtyi Anfieldille kolme vuotta sitten ja vakiinnutti nopeasti asemansa Jürgen Kloppin ryhmityksessä. Viime kaudesta lähtien vammat ovat kuitenkin pakottaneet miehen enemmän tai vähemmän statistin rooliin. Tällä kaudella espanjalainen ei ole päässyt tositoimiin ollenkaan, eikä paluuaikataulusta ole minkäänlaista varmuutta.

Thiagon nykyinen kontrahti umpeutuu käynnissä olevan kauden jälkeen, jonka uskotaan jäävän hänen viimeisekseen Englannissa. Poolin ei uskota olevan aikeissa tarjota pelaajalle jatkoa ja loukkaantumisherkkyys todennäköisesti vaikuttaa negatiivisella tavalla muiden brittiseurojen kiinnostukseen.

Terveenä ollessaan Thiago on todistanut kuuluvansa Euroopan huipulle, mutta pelivuosia on auttamatta enemmän takana kuin edessä. Ottajia tuntuu silti löytyvän, sillä Sport Witnessin saamien tietojen mukaan Inter Milan ja Juventus ovat kiinnostuneita tarjoamaan kokeneelle espanjalaiselle sopimusta, jos tämä palkkioista päästään sopuun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos