Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Sama kaava toistuu: Dortmund-pelaajien virta Bayerniin sai jälleen jatkoa

Raphael Guerreiro
AOP

Borussia Dortmundin kausi päättyi lähes pahimmalla mahdollisella tavalla, kun mestaruudessa kiinni ollut joukkue tyri saumansa Bundesliigan viimeisellä kierroksella. Dortmund on kokenut menetyksiä myös pelaajarintamalla ja yksi lähtijöistä on Bayern Müncheniin siirtynyt Raphael Guerreiro.

Bundesliigan mestaruustaisto oli tänä vuonna tiukempi kuin aikoihin. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Borussia Dortmundilla oli kahden pisteen etumatka Bayern Müncheniin, joten kaikki oli vielä Edin Tercizin miehistön omissa käsissä.

Tasapeli Mainzia vastaan ja Bayernin viime hetken voitto FC Kölnistä tarkoitti kuitenkin sitä, että mestaruuspokaali matkasi jälleen kerran Müncheniin. Pettymys oli luonnollisesti valtava Dortmundille, joka oli todella lähellä päättää pahimman kilpakumppaninsa pitkän valta-kauden Saksan mestarina.

Tercizin joukkue lähtee ensi kauteen uusitulla miehistöllä, mutta Bayernin haastaminen saattaa osoittautua entistä vaikeammaksi. Keskikentän tähden, Jude Bellingham siirtoa Real Madridiin on osattu odottaa, mutta tämä ei ole jäämässä ainoaksi menetykseksi. Aiemmin muun muassa Atletico Madridiin linkitetty Raphael Guerreiro on niin ikään päättänyt nostaa kytkintä.

Guerrereirolle tarjottiin aiemmin jatkosopimusta, mutta yhteistä säveltä ei löytynyt. Mies päätti vaihtaa Bayernin paitaan, joka vahvistui hiljattain myös Konrad Laimerilla. Guerreiron kontrahti on lähteiden perusteella kolmivuotinen.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos