Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigatähden siirto Saudi-Arabiaan peruttu? – PSG tarjoamassa rahakasta diiliä

Wilfried Zaha
AOP

Wilfried Zaha on jättämässä Selhurst Parkin taakseen kesän aikana. Norsunluurannikkolaista on linkitetty muun muassa Marseilleen ja nimeämättömään saudiarabialaisjoukkueeseen. Viimeisten tietojen valossa todennäköisin ottaja on kuitenkin Paris Saint-Germain.

Crystal Palace näyttää olevan menettämässä huippuhyökkääjä, Wilfried Zahan kuluvan kesän aikana. Zahan ympärillä on pyörinyt jo muutaman vuoden ajan siirtohuhuja, mutta tällä kertaa työnantaja näyttää vihdoin vaihtuvan.

Patrick Vieiran luottopelaajiin kuulunut Zaha on aina terveenä ollessaan lukeutunut Eaglesin avauskokoonpanon vakionimiin. Viera pystyikin pitkään vakuuttelemaan tähteään jatkamaan uraansa Selhurst Parkilla, mutta asiat vaikuttavat muuttuneen.

Ranskalaismanagerin saatua kenkää huonojen tulosten jälkeen, Zahan kerrotaan olevan valmis kokeilemaan uusia haasteita.

Tuulennopea hyökkääjä on ollut Ranskan liigassa pelaavan Marseillen kiikarissa, mutta asiat eivät ole edenneet toivotulla tavalla. Pelaajan raportoidaan saaneen stratosfäärisen tarjouksen Saudi-Arabiasta, jonka jälkeen Zahan uran uskottiin jatkuvan öljyvaltiossa.

Mieli näyttää kuitenkin muuttuneen hiljattain kantautuneiden huhujen perusteella. Paris Saint-Germain, joka luopuu useasta avainpelaajastaan, on valmis tarjoamaan norsunluurannikkolaiselle sopimusta.

Rahallisesti tarjoukset eivät varmasti ole samaa kokoluokkaa, mutta Zahan kerrotaan haluavan ensisijaisesti jatkaa uraansa Euroopassa.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos