Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nyt se on varmaa! – Tämä mies astuu puikkoihin Saksan maajoukkueen valmentajana: “Se on jotain erityistä”

Julian Nagelsmann on Saksan maajoukkueen uusi valmentaja
AOP

Saksan jalkapallomaajoukkueen uudeksi valmentajaksi on nimetty Julian Nagelsmann. Nagelsmann korvaa potkut saaneen Hansi Flickin.

Saksan jalkapallomaajoukkue on viime vuodet laahannut matalissa vesissä. Maa jäi kaksissa viimeisissä MM-kisoissa alkulohkoon ja viime EM-kisoissa neljännesvälieriin.

Kurssia pyritään nyt kääntämään valmentajavaihdoksen myötä. Hansi Flick sai kenkää pestistä Saksan hävittyä Japanille syyskuun alussa nolosti 4-1. Bayern Münchenin entinen valmentaja Julian Nagelsmann on nyt allekirjoittanut maajoukkueen kanssa sopimuksen, joka kestää kesän 2024 loppuun saakka.

Nagelsmann johtaa joukkuetta siis ensi kesän koti EM-kisoissa, missä Saksa yrittää kääntää viime vuoden heikon arvokisamenestyksen.

– Meillä on EM-kisat omassa maassamme. Se on jotain erityistä – jotain, mitä tapahtuu vain muutaman vuosikymmenen välein, Nagelsmann iloitsi.

– Minulla on suuri halu ottaa tämä haaste vastaan. Esiintyminen Dortmundissa oli alkua. Ensi vuonna tulemme olemaan todella tiivis ryhmä, mies kommentoi.

Saksan jalkapalloliiton johtaja Rudi Voller uskoo Nagelsmannin olevan oikea henkilö rooliin, mihin huhuiltiin hetken aikaa jopa Liverpool-luotsi Jürgen Kloppia.

– Julian Nagelsmann oli ensisijainen ehdokkaamme maajoukkuevalmentajaksi, kun haku alkoi. Hänen palonsa jalkapalloa kohtaan on havaittavissa ja tarttuvaa, Voller kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos