Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ratkesiko Bundesliigan mestaruus tähän? – Lukas Hradeckyn joukkue otti valtavan askeleen kohti mestaruutta!

Bayer Leverkusen voitti Bayern Münchenin Bundesliigassa
AOP

Bundesliigan mestaruuskamppailu kääntyy uhkaavasti Bayer Leverkusenin puolee, kun se kaatoi sarjataulukon kärkikamppailussa Bayern Münchenin tylysti 3-0.

Bayern München ja Bayer Leverkusen iskivät lauantaina Bundesliigan kärkikamppailussa yhteen Leverkusenin kotinurmella. Jaossa oli mestaruuskamppailun kannalta äärimmäisen tärkeät kolme pistettä, jotka Leverkusen ryöväsi tällä kertaa tylyllä esityksellä.

Xabi Alonson joukkue siirtyi johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun Josip Stanišić laittoi helposti pallon verkkoon takatolpalta.

Álex Grimaldo räjäytti kotiyleisön toisella jaksolla ja tuplasi isäntien johdon hurjalla laukauksella pienestä kulmasta.

Vierailija Bayernin ei auttanut muu kuin yrittää riskillä kavennusta lisäajalla ja maalivahti Manuel Neuer nousi ylös kulmapotkutilanteessa. Leverkusen sai purettua kuitenkin nopeasti ja Jeremie Frimpong pääsi laukomaan loppulukemat 3-0 tyhjään verkkoon.

Leverkusenin uskomaton kausi jatkuu siis vain. Joukkue on nyt kaikissa kilpailuissa pelaamissaan 31 ottelussa edelleen voittamaton. Se on voittanut näistä 27 ja pelannut neljä tasan. Leverkusen pitää Bundesliigan johtopaikkaa nyt viiden pisteen turvin ennen Bayernia.

Bayernin tappio on siis iso askel kohti uutta mestaria Bundesliigassa ensimmäisen kerran yhteentoista vuoteen. Bayern on dominoinut sarjaa viimeiset 11 vuotta.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos