Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:lta iso askel kohti kauden suurta tavoitetta, mutta työtä riittää: “Emme ole vielä siellä missä haluamme”

Harry Maguire ja Manchester United kaatoivat Aston Villan Valioliigassa
AOP

Manchester United pitää itsensä tiukasti mukana kamppailussa paikasta Valioliigan kärkinelikkoon ja otti ison askeleen kohti Mestarien liigapaikkaa, kaatamalla Aston Villan sunnuntaina vieraissa 1-2.

Erik ten Hagin joukko on Valioliigassa kuudentena, mutta voitto edellä olevasta Aston Villasta on sille tärkeä askel kohti Mestarien liigapaikkaa.

Manchester United puolustaja Harry Maguire myönsi, ettei sunnuntain voitto tullut helpolla. United otti ottelussa parinkymmenen minuutin kohdalla johtoaseman Rasmus Højlundin osumalla, mutta tämän jälkeen Villa paransi huomattavasti.

– Tänne on todella vaikea tulla. Aloitimme pelin todella hyvin ja mielestäni ansaitsimme johtoaseman, mutta sitten emme olleet enää yhtä aggressiivisia ja rohkeita kuin ensimmäiset 20 minuuttia, ja päästimme heidät takaisin peliin, Maguire totesi pelin jälkeen.

Unitedin peli on näyttänyt viime viikot rennommalta. Pallo on löytänyt mukavasti verkkoon ja joukkue on pystynyt napsimaan tärkeitä pisteitä. Työtä kuitenkin vielä riittää ja matkaa Mestarien liigapaikkaan on parhaillaan kuusi pistettä.

– Emme ole vielä siellä, missä haluamme olla liigassa. Kausi on ollut vaikea, joten tiesimme, että meidän oli tultava tänne ja saatava kolme pistettä.

– Emme ole vieläkään siellä, missä haluamme olla, ja meidän on nostettava tasoamme. Olemme päässeet asemaan, jossa voimme haastaa itsemme neljän parhaan joukkoon. On tärkeää, että pysymme yhdessä ja viemme tämän seuran takaisin sinne, missä sen pitäisi olla, Maguire tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos