Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Puolustus vuotaa kuin seula – Ten Hag vakuuttaa: ”Emme ole huolissamme”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United on päästänyt edellisen kolmen pelin aikana peräti 10 maalia. Joukkueen manageri, Erik ten Hag myöntää tilanteen olevan kaikkea muuta kuin optimaalinen.

Erik ten Hag myöntää olevansa ymmällään Manchester Unitedin heikoista puolustussuorituksista.

Punaiset Paholaiset ovat päästäneet viidessä viime ottelussaan 14 maalia ja kolmessa viime ottelussaan 10. Kolme tehtyä maalia Bayern Müncheniä vastaan Mestarien liigassa keskiviikkona ei riittänyt edes pisteeseen.

– Olemme osoittaneet pystyvämme puolustamaan tehokkaasti, sillä meille kirjattiin Valioliigassa eniten nollapelejä viime kaudella. Puolustimme silloin erittäin hyvin koko joukkueen voimin ja meidän on nyt yllettävä samoille standardeille, ten Hag kertoo The Independentin mukaan.

– On selvää, että vaadin paljon ja yritän työntää pelaajia eteenpäin, kuten olen tehnyt kauden alusta lähtien. He ovat kuitenkin ihmisisiä, eivätkä robotteja. On minun työni on selvittää, missä teemme väärin ja löytää ratkaisuja ongelmiin sekä motivoida pelaajia.

– Me emme ole huolissamme, mutta olemme tietoisia tilanteesta. Managerina sitä joutuu miettimään tällaisia asioita. Pystyimme kuitenkin nousemaan takaisin peliin Müncheniä vastaan, joten mielestäni ongelmat ovat muualla kuin joukkueen luonteessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos