Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko tässä Gunnersin tuleva hankinta? – ”Ominaisuuksia, joita Arsenalissa osattaisiin arvostaa”

Alexander Isak
AOP

Entisen Arsenal-tähden, Emmanuel Petitin mielestä lontoolaisjoukkueen tulisi hankkia siirtoikkunan viimeisten päivien aikana uusi keskushyökkääjä. Petit uskoo, että Newcastle Unitedin Alexander Isak olis täydellinen hankinta.

Arsenalin tehot jakautuivat viime kaudella useamman pelaajan harteille, eikä joukkueella ollut selkeää ykköspyssyä Gabriel Jesusin loukkaantumisen jälkeen. Bukayo Saka ja Gabriel Martinelli onnistuivat kumpikin 15 kertaa maalinteossa, mutta heidän takanaan oli hiljaisempaa.

Jesus on jälleen sairastuvan puolella, joka ei varsinaisesti helpota Tykkimiesten tilannetta. Joukkueen paidassa vuosina 1997-2000 pelannut Emmanuel Petit on sitä mieltä, että Mikel Artetan tulisi hankkia uusi keskushyökkääjä. Petit pitää Newcastlessa pelaavaa Alexander Isakia täydellisenä kohteena.

– Isak on isokokoinen, aggressiivinen ja hänellä on loistava tekniikka. Hän haluaa tehdä maalin aina pallon saatuaan, mutta hänen täytyy kehittää peliään. Fyysisesti ja teknisesti hän tuo kuitenkin joukkueensa pelaamiseen paljon.

– Hän on hyvä hyökkääjä, jolta löytyy erilaisia ominaisuuksia, joita Arsenalissa osattaisiin arvostaa. Jesus ja Nketiah (Eddie) pelaavat samalla tavalla. He erottuvat liikkeensä ansiosta, mutta fyysisyyden ja viimeistelykyvyn puolesta Isak on samalla viivalla.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos