Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Saako ManU vihdoin haluamansa? – Serie A-tähti jätetty joukkueen ulkopuolelle

Sofyan Amrabat
AOP

Sofyan Amrabatin uran jatko pysyy edelleen arvoituksena. Fiorentinan keskikenttäpelaaja on jätetty viimeisten tietojen mukaan joukkueharjoitusten ulkopuolelle, joka kertoo omaa kieltään hänen tilanteestaan. Amrabatia on viety huhuissa muun muassa Liverpooliin ja Manchester Unitediin.

Marokon maajoukkuepelaaja, Sofyan Amrabat on lukeutunut Fiorentinan luottomiehiin siirryttyään seuraan kolme vuotta sitten. Väkivahvan keskikenttäpelaajan asema on ollut vankkumaton Violan avausmiehistössä, mutta kaikki vaikuttaa olevan muuttumassa.

Amrabatia on linkitetty viime vuodesta lähtien useaan Euroopan ökyseuraan. Muun muassa FC Barcelona, Liverpool ja Manchester United ovat pitäneet pelaajan tilannetta silmällä, mutta toistaiseksi siirtosuunnitelmat ovat kariutuneet.

Viimeisten viikkojen aikana Amrabatia on yhdistetty etenkin Unitediin, jonka keskikenttä näyttää tällä hetkellä suhteellisen köykäiseltä.

Fiorentina ei ole ollut kovinkaan halukas päästämään talismaaniaan lähtemään, mutta siirtoa ei kuitenkaan pidetä täysin poissuljettuna vaihtoehtona.

Asiantuntija, Fabrizio Romano siteeraa Fiorentinan toimitusjohtaja, Joe Baronea, joka kommentoi pelaajan tilannetta seuraavalla tavalla:

– Sofyan ei harjoittele tällä hetkellä joukkueen mukana, mutta emme ole vastaanottaneet hänestä ainoatakaan tarjousta. Jos ryhmässämme on pelaajia, jotka eivät halua olla täällä harkitsemme tarjouksia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos