Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Newcastle lähellä todellista jättihankintaa? – ”Kävelisi sisään joukkueeseen”

Kalvin Phillips, Manchester City.
AOP

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kalvin Phillips on huhujen mukaan halukas siirtymään kohti uusia haasteita. Englannin maajoukkuetähden raportoidaan olevan ainakin Newcastle Unitedin hankintalistalla. Entinen valioliigajyrä Gabriel Agbonlahor uskoo, että siirto kävisi järkeen.

Leeds Unitedissa säkenöiviä otteita esittänyt Kalvin Phillips on urallaan vaikeassa tilanteessa. Manchester Cityssä vastuu on ollut tiukassa, eikä mikään puhu sen puolesta, että tilanne olisi muuttumassa lähitulevaisuuden aikana.

Phillipsin kanssa samalla pelipaikalla operoiva Rodri on ollut pitkään korvaamaton palanen Pep Guardiolan palapelissä. Takuuvarmoja otteita esittänyt espanjalainen on todennäköisesti yksi viimeisimmistä nimistä, joita Guardiola haluaa pudottaa penkille.

Phillipsin uskotaan saaneen tarpeekseen kohtelustaan ja haluavan suunnata muualle säännöllisen peliajan perässä. Newcastle United, joka menetti hiljattain Sandro Tonalin keskikentältään, saattaa olla potentiaalinen ottaja.

Entinen Aston Villa-tähti, Gabriel Agbonlahor kannustaa Phillipsiä vaihtamaan seuraa.

– 27-vuoden ikäisenä hänen tulisi pelata elämänsä jalkapalloa. Näimme Leedsissä häneltä upeita otteita, mutta Cityssä hän on pelannut 16 ottelua. Se on liian vähän.

– Newcastle menetti Tonalin, joten he tarvitsevat uuden puolustavan keskikenttäpelaajan. Hän kävelisi sisään joukkueeseen.

Lähde: Geordie Boot Boys

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos