Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jättääkö supertähti Old Traffordin? – Saudi-Arabia yksi vaihtoehdoista!

Raphael Varane, Manchester United.
AOP

Manchester United saattaa menettää Raphaël Varanen ensi kesän aikana muihin maisemiin. Ranskan paidassa maailmanmestaruutta vuonna 2018 juhlinut Varane on lähteiden mukaan halukas valmis lähtemään kohti uusia haasteita.

Raphaël Varane oli vielä viime kaudella aina terveenä ollessaan ensimmäisiä nimiä, jotka Erik ten Hag raapusti avauskokoonpanoonsa. Useammat vammat ovat kuitenkin verottaneet miehen vastuuta tällä kaudella ja ranskalainen on jäänyt kentälle päästyään todella kauas parhaastaan.

Varanen laskusuhdanteinen vire ei ole jäänyt ten Hagilta huomaamatta, jonka myötä kokenut toppari on joutunut viettämään aiempaa enemmän aikaa vaihtopenkillä. Varane on hiljattain kantautuneiden raporttien mukaan pettynyt kutistuneeseen rooliinsa ja haluaa lähteä mahdollisimman pikaisesti seurasta.

Tammikuun siirtoikkuna tuskin tulee kyseeseen, sillä ten Hagin ei uskota haluavan menettää yhtäkään pelaajaa kesken kauden. Ensi kesällä siirto on teoriassa mahdollinen ja talkSPORT kertoo Varanen harkitsevan siirtoa Saudi Pro Leagueen. Sama lähde kertoo, että jos Varane jatkaa uraansa Euroopan rajojen sisällä, tuleva työnantaja saattaisi löytyä Serie A:sta.

Tässä vaiheessa kaikki on auki, mutta nelinkertainen Mestarien liigan voittaja tuskin haluaa viettää viimeisiä pelivuosiaan Unitedin vilttiketjussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos